Καλώς ορίσατε στη φιλόξενη "Γωνιά" μας!
Hellas (Greece) / Rethymno /Crete / Gonia
WELLCOME

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογοςτου Δ.Δ. Γωνιάς μέσω αυτού του ψηφιακού χώρου, επιδιώκει να συναντήσει τους απανταχού γωνιώτες και φίλους του Δημοτικού μας Διαμερίσματος, για ενημέρωση- συζήτηση σε θέματα που αφορούν το "πριν" και το "τώρα" του τόπου μας. Θέματα ιστορίας της περιοχής, αξιοθέατα, πρόσωπα, μνημεία, δραστηριότητες, η πορεία του συλλόγου, φωτογραφίες του σήμερα αλλά και του χθες.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.accuweather.com/en/gr/gonia/1274112/weather-forecast/1274112

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ "ΧΑΙΝΗΔΕΣ"

2 σχόλια:

  1. Οι «Χαϊνηδες» ακροβατώντας στο λεπτό σκοινί του παρόντος, παντρεύουν φαινομενικά ανυπέρβλητες αντιθέσεις: τη μνήμη με το όραμα, το τοπικό με το οικουμενικό, το λυρικό με το διονυσιακό, τη φόρμα με τον αυτοσχεδιασμό, το φυσικό με τον ηλεκτρικό ήχο. Το νέο μουσικό ταξίδι που επιχειρούν, απλώνεται από τον ψίθυρο ως την κραυγή, από το οικείο μέχρι το απόκοσμο..

    Ένα παιχνίδι ρυθμών και ηχοχρωμάτων από τους:Δημήτρη Αποστολάκη λύρα, τραγούδι, ,Δημήτρη Ζαχαριουδάκη κιθάρα, τραγούδι, Μαρία Κώτη τραγούδι, Περικλή Τσουκαλά ούτι, άταστη ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι Μιχάλη Νικόπουλο μαντολίνο, λαούτο, μπουζούκι, τραγούδι, Αντώνη Σκαμνάκη κόντραμπάσο, Αλέξη Νόνη καχόν, μπεντίρ, νταούλι, νταρμπούκα, taking – drums, ντέφι κα, Δημήτρη Μπρέντα καβάλι, γκάïντα, φλογέρα, Τον Τάκη Κανέλλο από τους Μode Plagal στη ντραμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους Χαΐνηδες έχουμε απολαύσει σε άλλη μια συναυλία στην πλατεία του χωριού μας στις 14 Αυγούστου 2007 ταξιδεύοντάς μας σε μελωδικά μονοπάτια και χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά! Περιμένουμε και φέτος τη συνάντησή μας ! Ραντεβού στη Γωνιά, 15 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. Είσοδος:10 ευρώ / παιδιά δωρεάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή