Καλώς ορίσατε στη φιλόξενη "Γωνιά" μας!
Hellas (Greece) / Rethymno /Crete / Gonia
WELLCOME

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογοςτου Δ.Δ. Γωνιάς μέσω αυτού του ψηφιακού χώρου, επιδιώκει να συναντήσει τους απανταχού γωνιώτες και φίλους του Δημοτικού μας Διαμερίσματος, για ενημέρωση- συζήτηση σε θέματα που αφορούν το "πριν" και το "τώρα" του τόπου μας. Θέματα ιστορίας της περιοχής, αξιοθέατα, πρόσωπα, μνημεία, δραστηριότητες, η πορεία του συλλόγου, φωτογραφίες του σήμερα αλλά και του χθες.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.accuweather.com/en/gr/gonia/1274112/weather-forecast/1274112

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την θεατρική παράσταση "Ο ψεύτης βοσκός"

Σε λίγες μέρες στις 28 Δεκεμβρίου στις 7:३० μ।μ। θα παρακολουθήσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του τέως Δήμου Νικηφόρου Φωκά την θεατρική παράσταση "Ο ψεύτης βοσκός" (Μύθος του Αισώπου)। Η κυρία Διονυσία Σταμίρη κάθε Παρασκευή απόγευμα προετοιμάζει μαζί με την ομάδα των παιδιών ότι χρειάζεται για τη βραδιά της παράστασης। Μαζί με τα παιδιά ύφαναν σε αυτοσχέδιο αργαλειό το ...χαλάκι που θα ξαπλώσει ο ψεύτης βοσκός। Διάλεξαν τα κουδούνια τους τα ...προβατάκια। Οι γονείς επίσης βοηθούν όσο μπορούν, στην προετοιμασία της αφίσας, στην κατασκευή του σκηνικού, της εξέδρας κ।α।
λίγο πριν αποχαιρετηστούμε κάθε Παρασκευή, πούμε το "Καλό Σαββατοκύριακο" και μπούμε στη σειρά για το καθιερωμένο κέρασμα από την κ। Διονυσία παίζουμε μικροί μεγάλοι μουσικά παιχνίδια και λέμε τραγούδια με τη συνοδεία του ακορντεόν।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου