Καλώς ορίσατε στη φιλόξενη "Γωνιά" μας!
Hellas (Greece) / Rethymno /Crete / Gonia
WELLCOME

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογοςτου Δ.Δ. Γωνιάς μέσω αυτού του ψηφιακού χώρου, επιδιώκει να συναντήσει τους απανταχού γωνιώτες και φίλους του Δημοτικού μας Διαμερίσματος, για ενημέρωση- συζήτηση σε θέματα που αφορούν το "πριν" και το "τώρα" του τόπου μας. Θέματα ιστορίας της περιοχής, αξιοθέατα, πρόσωπα, μνημεία, δραστηριότητες, η πορεία του συλλόγου, φωτογραφίες του σήμερα αλλά και του χθες.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.accuweather.com/en/gr/gonia/1274112/weather-forecast/1274112

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση 2 Ιουλίου 2013 (Μουσική - χορός - Βραβεύσεις)

Την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου το απόγευμα, στην αυλή του Νηπιαγωγείου Γωνιάς και του Πολιτιστικού συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου μας στην οποία παρουσιάζουν τη δουλειά τους από τους χειμερινούς μήνες οι μαθητές των τμημάτων.
Φέτος είχαμε τους μαθητές της μουσικής με φιλοξενούμενους επίσης μαθητές από τα δημοτικά σχολεία 7ο, 9ο και δημοτικό Άδελε, καθώς και τους μαθητές των κρητικών χορών. Οι δάσκαλοι των τμημάτων Καναβάς Μιχάλης και Μάρκος Κοκκολάκης -Ζωή Μακρυδάκη αντίστοιχα συνόδευσαν τα παιδιά που καμάρωναν παρουσιάζοντας την προσπάθεια τόσων μηνών. Είχαμε και τις καθιερωμένες βραβεύσεις στους μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης του Δημοτικού μας σχολείου.Τα βραβεία που όπως κάθε χρόνο είναι προσφορά της κ. Λιονή Βασιλικής στη μνήμη του συζύγου της και του πολιτιστικού μας συλλόγου , φέτος ήταν επιβράβευση σε εργασίες με θέμα "Τα 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα/ Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια λαμπερή προσωπικότητα". Η κ. Λιονή Βασιλική, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Γωνιάς και η κ. Αποστολάκη Αναστασία Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρέδοσαν με περισσή χαρά τα βραβεία και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε κάθε μαθητή.
Στο σύλλογό μας θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής, παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, μοντέρνου χορού και χορευτικής γυμναστικής (dance gym)(κόστος 10 ευρώ το μήνα για κάθε τμήμα) στα οποία μπορείτε και τώρα να εγγραφείτε μετά τις 6 το απόγευμα (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή) στην αίθουσα του συλλόγου αφού συνεννοηθείτε με τη γυμνάστρια κ. Αριάδνη Κοραχάη που επιμελείται τα τμήματα. Κλείσαμε την εκδήλωσή μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας μετά από νεώτερη ειδοποίηση για να βάψουμε τον πλαϊνό τοίχο στην αυλή του συλλόγου. Φυσικά υπενθυμίσαμε την κεντρική μας εκδήλωση στις 15 Αυγούστου στις 9:30μ.μ στη μεγάλη πλατεία μας, τη συναυλία του καλοκαιριού με τον Παντελή Θαλασσινό .
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή επιτυχία σε όλους τους συλλόγους και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως είμαστε κι εμείς, που πραγματοποιούν καθημερινά εξαιρετικές εκδηλώσεις εκτός από τη δική μας ...Γωνιά, σε κάθε γωνιά του νομού Ρεθύμνου και όχι μόνο, δίνοντας αξία στον τόπο τους και προσφέροντας πινελιές ενημέρωσης,ψυχαγωγίας, ξεγνοιασιάς, διασκέδασης στους κατοίκους και περιηγητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου