Καλώς ορίσατε στη φιλόξενη "Γωνιά" μας!
Hellas (Greece) / Rethymno /Crete / Gonia
WELLCOME

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογοςτου Δ.Δ. Γωνιάς μέσω αυτού του ψηφιακού χώρου, επιδιώκει να συναντήσει τους απανταχού γωνιώτες και φίλους του Δημοτικού μας Διαμερίσματος, για ενημέρωση- συζήτηση σε θέματα που αφορούν το "πριν" και το "τώρα" του τόπου μας. Θέματα ιστορίας της περιοχής, αξιοθέατα, πρόσωπα, μνημεία, δραστηριότητες, η πορεία του συλλόγου, φωτογραφίες του σήμερα αλλά και του χθες.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.accuweather.com/en/gr/gonia/1274112/weather-forecast/1274112

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ρεθεμιώτικο καρναβάλι २०११ , προπομπός στη Γωνιά, τελάλης

Ακούσατε ακούσατε!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Προπομπός: Ο ντελάλης του Ρεθεμιώτικου καρναβαλιού θα ξεκινήσει στις 16:00 μμ την Παρασκευή από το πάρκιγκ των τεσσάρων μαρτύρων θα περάσει από το Ατσιπόπουλο και τον Πρινέ και υπολογίζουμε ότι θα φτάσει γύρω στις 17:00 μ।μ। στη Γωνιά . Είστε όλοι προσκεκλημένοι να καλωσορίσουμε το καρναβάλι και φέτος στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Ρεθύμνου. Η πομπή αφού κάνει περιοδεία από όλα τα χωριά του πρώην Δ. Νικηφόρου Φωκά θα καταλήξει στο Γεράνι για κέρασμα και γλέντι.



1 σχόλιο:

  1. Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου8 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:16 μ.μ.

    Έξω από το Νηπιαγωγείο της Γωνιάς θα σας περιμένει ένα μικρό κέρασμα προσφορά του Πολιτιστικού μας συλλόγου. Τα παιδιά που θα προπονούνται εκείνη την ώρα στο τμήμα "Καράτε" "Ζίου Ζίτσου" θα περιμένουν με χαρά τον προπομπό και να κάνουν ένα μικρό ευχάριστο διάλλειμμα από την προπόνησή τους διάλλειμμα κεφιού και χορού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή