Καλώς ορίσατε στη φιλόξενη "Γωνιά" μας!
Hellas (Greece) / Rethymno /Crete / Gonia
WELLCOME

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογοςτου Δ.Δ. Γωνιάς μέσω αυτού του ψηφιακού χώρου, επιδιώκει να συναντήσει τους απανταχού γωνιώτες και φίλους του Δημοτικού μας Διαμερίσματος, για ενημέρωση- συζήτηση σε θέματα που αφορούν το "πριν" και το "τώρα" του τόπου μας. Θέματα ιστορίας της περιοχής, αξιοθέατα, πρόσωπα, μνημεία, δραστηριότητες, η πορεία του συλλόγου, φωτογραφίες του σήμερα αλλά και του χθες.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.accuweather.com/en/gr/gonia/1274112/weather-forecast/1274112

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριάτικη εκδήλωση με συνεργασία δεκατριών πολιτιστικών συλλόγων














Ήταν μια πολύ ωραία αποκριάτικη εκδήλωση। Συνέβαλλαν δεκατρείς πολιτιστικοί σύλλογοι του τομέα Νικηφόρου Φωκά। Μικροί μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της κ। Λίπα για την ιστορία της μάσκας, και διασκέδασαν με τους ξυλοπόδαρους। Ο μπουφές πλούσιος με εδέσματα τοπικά προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων। Συγχαρητήρια για την ιδέα। Και του χρόνου!!!

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικός χορός,περάσαμε πολύ όμορφα,τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ!Συνδυάστηκε με επιτυχία η γνώση και η ψυχαγωγία με το πρόγραμμα της κ. Λίπα για την ιστορία της μάσκας και των προσωπείων.Όσο για την φιλοξενία από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής άψογη καθόλα!Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή